Незнам но мисля че повечето алфови емблеми с годините избледняват и им пада боята. не може ли да се оцветят и да се лакират? някой пробвал ли е че и мойте са избледнели а емблемата стой невероятно когато цвета е "свеж". и ако някой го е правил да сподели. ако не аз ще споделя като го направя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
някой боядисвал ли е емблемите?
Collapse
X
-
Аз съм пробвал с лак за нокти става но не идеално в Бургас на едно магазинче продават реплика на оригиналните емблеми по 25 лв изглеждат като оригиналните но се расличават малко по нюансите на цветовете и то при вглеждане от близо , а оригиналната емблема мисля че беше около 50лв но се чака поне 20 дни за доставка.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Аз моята я правих, че беше избледняла. Честно казано обаче не е кой знае колко добре. Има разлика в цветовете спрямо оригиналните. Но все пак е много по-добре така отколкото избледняла. Ако ви е интересно утре ще я снимам отблизо да се види как изглежда.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Градски, не съм се прибрал с време в Бургас, покрай новата работа която почнах преди 2 седмици. Като се поосиферим малко с положението там, ще мина през магазина. А за бирата - спокойно, стои си
Comment
-
Да, намерих магазина най-накрая и цените са следните:
Предна емблема - 30лв.
Задна - 70лв. порадищото имала и брава... Брее, после тази брава трябва да я пренареждам ли, или да си сменям ключа заради нея.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelovДа, намерих магазина най-накрая и цените са следните:
Предна емблема - 30лв.
Задна - 70лв. порадищото имала и брава... Брее, после тази брава трябва да я пренареждам ли, или да си сменям ключа заради нея.
Ако някой е успял....споделете, ще съм благодарен!!! Ако има и снимкиииии....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
колега в варна я има налична 23лв но е само емблемата без корпуса.на емблемата има едни телчета само за захват но как се слага и аз незнам че за тва се чудя да купувам ли че да не счупя нещо.някои ако има инфо да пишеAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Като захлебя ще си купя двете, ама може да изчакам да мине лятото, да хвана по-слабите слънчеви лъчи вече. И без това в старите ми емблеми има още малко хляб.
Comment
-
75ts
колега в варна я има налична 23лв но е само емблемата без корпуса.на емблемата има едни телчета само за захват но как се слага и аз незнам че за тва се чудя да купувам ли че да не счупя нещо.някои ако има инфо да пише
на скраповете 20 годишните емблеми са като нови,за разлика от новите които за 5 години стават на ....................
75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
75ts
колега в варна я има налична 23лв но е само емблемата без корпуса.на емблемата има едни телчета само за захват но как се слага и аз незнам че за тва се чудя да купувам ли че да не счупя нещо.някои ако има инфо да пише
на скраповете 20 годишните емблеми са като нови,за разлика от новите които за 5 години стават на ....................
75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
Comment