Известие

Collapse
No announcement yet.

някой боядисвал ли е емблемите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой боядисвал ли е емблемите?

Незнам но мисля че повечето алфови емблеми с годините избледняват и им пада боята. не може ли да се оцветят и да се лакират? някой пробвал ли е че и мойте са избледнели а емблемата стой невероятно когато цвета е "свеж". и ако някой го е правил да сподели. ако не аз ще споделя като го направя.
    MG ZR160 03' - настоящата
    145 2.0 TD 97' - бившата
    GTV 2.0 16V 97' - по-бившата
    SPL Fan

Аз съм пробвал с лак за нокти става но не идеално в Бургас на едно магазинче продават реплика на оригиналните емблеми по 25 лв изглеждат като оригиналните но се расличават малко по нюансите на цветовете и то при вглеждане от близо , а оригиналната емблема мисля че беше около 50лв но се чака поне 20 дни за доставка.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

Къде е това магазинче Новачев? Издавай тайната
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Аз пък пия бира Магазина е в Изгрев блока до сервиз Форд (един висок бял дълъг блок) Пада се срещу второ районно ( което е в Славейков) дано си ме разбрал.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Мда, ще разгледам как седят нещата там. А за бирата - нямаш грижи

Comment

Аз моята я правих, че беше избледняла. Честно казано обаче не е кой знае колко добре. Има разлика в цветовете спрямо оригиналните. Но все пак е много по-добре така отколкото избледняла. Ако ви е интересно утре ще я снимам отблизо да се види как изглежда.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
              Мда, ще разгледам как седят нещата там. А за бирата - нямаш грижи
              Какво стана градски намери ли емблема.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Градски, не съм се прибрал с време в Бургас, покрай новата работа която почнах преди 2 седмици. Като се поосиферим малко с положението там, ще мина през магазина. А за бирата - спокойно, стои си

Comment

Да, намерих магазина най-накрая и цените са следните:
                  Предна емблема - 30лв.
                  Задна - 70лв. порадищото имала и брава... Брее, после тази брава трябва да я пренареждам ли, или да си сменям ключа заради нея.

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
                    Да, намерих магазина най-накрая и цените са следните:
                    Предна емблема - 30лв.
                    Задна - 70лв. порадищото имала и брава... Брее, после тази брава трябва да я пренареждам ли, или да си сменям ключа заради нея.
                    Аз си купих задна емблема без брава (40 лв с поръчка от Италия), но още не съм успял да я сложа.......ужасно тясно е местото.......
                    Ако някой е успял....споделете, ще съм благодарен!!! Ако има и снимкиииии....
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

колега в варна я има налична 23лв но е само емблемата без корпуса.на емблемата има едни телчета само за захват но как се слага и аз незнам че за тва се чудя да купувам ли че да не счупя нещо.някои ако има инфо да пише
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Като захлебя ще си купя двете, ама може да изчакам да мине лятото, да хвана по-слабите слънчеви лъчи вече. И без това в старите ми емблеми има още малко хляб.

Comment

75ts

колега в варна я има налична 23лв но е само емблемата без корпуса.на емблемата има едни телчета само за захват но как се слага и аз незнам че за тва се чудя да купувам ли че да не счупя нещо.някои ако има инфо да пише
                          мойже да смениш само капачката,тоезд емблемата не е нужно да сменяш и ключалката,потърси се в некоя морга ще се навиат да ти продадат само капачката и ще ти кажат как става далаверката

на скраповете 20 годишните емблеми са като нови,за разлика от новите които за 5 години стават на ....................
                          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

75ts

мойже да смениш само капачката,тоезд емблемата не е нужно да сменяш и ключалката,потърси се в некоя морга ще се навиат да ти продадат само капачката и ще ти кажат как става далаверката

на скраповете 20 годишните емблеми са като нови,за разлика от новите които за 5 години стават на ....................
                            75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                            75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                            75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                            75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Working...
                            X